Zalen

wat bieden wij aan

Het multifunctioneel centrum in Nijland is geschikt voor diverse activiteiten in de gemeente Súdwest-Fryslân zoals sport, cultuur en recreatie.
Naast de door de verenigingen georganiseerde activiteiten bieden wij tevens de mogelijkheid voor het organiseren van (familie)feesten en andere bijeenkomsten zoals jaarvergaderingen en begrafenissen.
Met een groep vrijwilligers zetten wij ons in om samen met de bezoekers het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Zaal 1-2

Deze zaal doet veelal dienst als oefenruimte voor korpsen. De zaal met hoog plafond is 7,5m bij 20m groot en heeft een vouwwand om 1/4 deel af te kunnen schermen. Het kleine deel heeft hierbij toegang tot de keuken. Aan weerszijden van de zaal zit nog een kantoorruimte.

Zaal 3

Deze ruimte van 7m bij 24m groot heeft een directe verbinding met de bar en keuken. Door de combinatie van een hoog laag plafond geeft dit een aangename sfeer en wordt hierom veel gebruikt voor presentaties, bijeenkomsten en etentjes. Daarnaast gebruiken meerdere dansgroepen dit als oefenruimte.

Zaal 4 ( sporthal )

Onze sportzaal heeft de afmetingen voor B.1 categorie zalen en wordt naast gymnastiek voornamelijk gebruikt voor volleybal. Buiten de sportactiviteiten om maken ook korpsen dankbaar gebruik van de akoestiek van deze zaal. Met enige regelmaat vindt er dan ook een uitvoering plaats.

Tapperij

In het hart van het uitgebreide complex met de sportvelden, pannakooi en jeu de boules baan vind u in het dorpshuis onze kantine en dorpskamer de tapperij. Hier kunt u in de pauze, na afloop of gewoon tijdens een activiteit gezellig zitten.

Arrangementen

In overleg kunnen wij u een aangeklede koffie, lunch, buffet of borrelarrangement aanbieden.

Neem bij voorkeur via de mail contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Tarieven

Hieronder staan onze prijzen voor ruimte-/zaalhuur per uur vermeld. 

Indien u voor een langere periode, meerdere dagdelen of in combinatie met een arrangement wilt huren, neem dan even contact op voor meer informatie.

* afhankelijk van gebruik zijn extra kosten tbv schoonmaak en verwarming van toepassing.

** voor gebruikers van onze ruimtes bieden wij tevens de mogelijkheid om bijvoorbeeld instrumenten op te slaan.