Zalen

wat bieden wij aan

Als multifunctioneel centrum zijn wij aangewezen door de gemeente om plaats te bieden aan sport, cultuur en recreatie in de kernen. In ons geval Nijland en omgeving; 

naast de door de verenigingen georganiseerde activiteiten bieden wij tevens de ruimte voor verhuur aan begrafenisen, feesten en andere samenkomsten.

samen met een groep vrijwilligers doen wij ons best om voor iedereen een plaats te geven om te komen.

Zaal 1-2

Deze zaal doet veelal dienst als oefenruimte voor korpsen. De zaal met hoog plafond is 7,5m bij 20m groot en heeft een vouwwand om 1/4 deel af te kunnen schermen. Het kleine deel heeft hierbij toegang tot de keuken. Aan weerszijde van de zaal zit nog een kantoorruimte.

Zaal 3

Deze ruimte van 7m bij 24m groot heeft een directe verbinding met de bar en keuken, met combinatie van een hoog laag plafond geeft dit een aangename sfeer en wordt hierom veel gebruikt voor presentaties, bijeenkomsten en etentjes. Daarnaast gebruiken meerdere dansgroepen dit als oefenruimte.

Zaal 4 ( sporthal )

Onze sportzaal heeft de afmetingen voor B.1 categorie zalen en wordt naast gymnastiek voornamelijk gebruikt voor volleybal. Buiten de sportactiviteiten om wordt ook door korpsen dankbaar gebruik gemaakt van de akoestiek van deze zaal. Met enige regelmaat vindt er dan ook een uitvoering plaats.

Tapperij

Gelegen midden tussen de verschillende ruimtes en sportvelden zit onze kantine en dorpskamer de tapperij. Hier kunt u in de pauze, na afloop of gewoon tijdens de activiteit gezellig zitten.

Arrangementen

In overleg kunnen wij u een aangeklede koffie, lunch, buffet of borrelarrangement aanbieden.

Neem bij voorkeur via de mail contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Tarieven

Hieronder staan onze prijzen voor ruimte-/zaalhuur per uur vermeld. 

Indien u voor een langere periode, meerdere dagdelen of in combinatie met een arrangement wilt huren neem dan even contact op voor meer informatie.

* afhankelijk van gebruik zijn extra kosten tbv schoonmaak en verwarming van toepassing.

** voor gebruikers van onze ruimtes bieden wij tevens de mogelijkheid om bijvoorbeeld instrumenten op te slaan.