CODE BLAUW

De activiteitencommissie ‘Út Yn De Mande’ heeft als eerste in dit nieuwe seizoen een avondvullend programma met oud politiewoordvoerder Klaas Wilting geregeld.

De oud politiewoordvoerder van de Politie Amsterdam komt naar het theater om te vertellen over zijn roerige jaren als agent en wat hij als woordvoerder van het Amsterdamse politiekorps heeft meegemaakt. Klaas stond bij alle zaken vooraan en dat bleek meer dan genoeg voor een eigen theatershow.

De opkomst van softdrugs, heroïne, XTC, cocaïne; de ontvoering van Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer; verschillende liquidaties; De Yab Yum; brand in de sex en goktent Casa Rosso; de Satanskerk; de Bijlmerramp en veel meer…
Het geheel wordt gelardeerd met prachtige filmbeelden uit zijn tijd als politieman en politiewoordvoerder en veel nieuw in Amsterdam opgenomen beelden. Klaas belooft een leerzame, mooie, soms verdrietige en spannende avond. 

Na afloop signeert Klaas zijn boeken ‘De roerige jaren van een politiewoordvoerder’ en ‘Gevaar loert overal’. Deze boeken zijn direct na de voorstelling te koop.

Bekijk alvast een kort filmpje op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=NUbUklHQMeA

KAARTVERKOOP

Vrijdag 29 september bent u welkom vanaf 19.15 uur, de zaal is open om 19.45 uur. De tickets kosten € 15,00 incl. kop koffie/thee.

  • Datum : 29 september 2023
  • Tijd : 20:00 - 22:00 (Europe/Amsterdam)
  • Reg. Deadline : 29 september 2023 20:00
  • Locatie : MFC De Mande te Nijland

Registration Deadline Expired!!

Organisatie

de Mande

Gerelateerde evenementen